Dansgardefestival Olst

Dansgardefestival Olst

  21 jan, 2019

  0 Comment

20 januari 2019 was de grote dag voor de dansmariekes. Zij mochten gaan spetteren met hun showdans bij de 33e editie van het dansgardefestival in Olst. Dit jaar hebben we 3 groepen. De assendorper junioren, dames en senioren.

Om 9 uur komen de meiden in de bovenzaal. Eerst worden alle meiden klaar gemaakt. Hun make-up en haar worden gedaan en de showkleding gaat aan. Om 11 uur zijn we vertrokken naar Olst. Om 12 uur startte het programma. Na veel dansen gezien te hebben, kwamen Assendorper junioren aan de beurt met het thema Pirates of the Caribbean.  Dit blok was om 15:05 uur. Zij moesten tegen 4 andere verenigingen. Zij zijn 2e geworden met 218 punten! Een top prestatie. Zij deden voor de eerste keer mee in Olst. Ze waren erg trots op hun prijs!
Toen werd het 16:00 uur en kwamen de Assendorper dames aan de beurt met het thema Avatar 4 Elements. Zij zaten met 1 andere groep in de poule. Zij werden 2e met 215 punten. Ook deze groep heeft het super gedaan en waren blij met hun prestatie!
Om 16:20 begon het blok van de senioren. Zij moesten tegen 2 andere groepen. Zij hadden het thema J.LO (Jennifer Lopez). Deze groep werd 3e met 224 punten! Deze groep was ook erg tevreden.

Na de prijsuitreiking gingen we weer terug naar Marienheem. In Marienheem heeft het kantine personeel gezorgd voor patat en een snack!
Hulpmoeders super bedankt voor jullie hulp deze dag!

Wij zijn klaar voor de carnaval!

Alaaf Alaaf Alaaf