Carnavalsfeest gaat helaas niet door

Carnavalsfeest gaat helaas niet door

  20 jan, 2021

  0 Comment

Na de persconferentie van 12 januari hebben wij ook het
onvermijdelijke besluit moeten nemen.
Om het carnavalsfeest van 2021 in Mariënheem niet door te laten gaan.
Een feestje in het Assendorper Slot zit er helaas niet in. Ook wij willen
zorgen dat we allemaal veilig en gezond blijven, dus slaan we een jaartje over.

Echter laten we de jaarlijkse Kruiper Tweewielers kleurplatenwedstrijd niet zomaar voorbij gaan en roepen hierbij alle kinderen van groep 1 t/m 8 op om de kleurplaat, zo mooi en origineel mogelijk in te leveren.

De kleurplaats is via hier te downloaden of rechtsbovenin op onze site.
Mocht je niet in de gelegenheid zijn om de kleurplaat zelf te printen laat het dan weten, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat je alsnog mee kan doen.

Natuurlijk zijn bij deze wedstrijd leuke prijzen te winnen!
Je mag een foto van de kleurplaat mailen naar info@assendorperzotten.nl of in de brievenbus deponeren bij de Sluizenmoat 3.
LET OP: Inleveren voor 10-02-2021.

Om de sfeer er in deze tijd verder nog een beetje in te houden roepen we iedereen met EN zonder danstalent op om een leuk filmpje te maken en op te sturen naar info@assendorperzotten.nl.

De inzendingen zullen worden gejureerd door de leidsters van de dansmariekes en de jury van de playbackshow. De beste, leukste en origineelste dans- en/of playback-act belonen we met een mooie prijs. Schroom niet, pak die telefoon en maak een leuk filmpje! De beste filmpjes zien we terug op de Assendorper Zotten media kanalen.

In 2022 (wanneer Corona hopelijk achter ons is) mogen wij ons 55 jarig bestaan vieren en we hopen dat we hier samen met jullie een bijzonder jaar van gaan maken. Daarbij horen natuurlijk ook een bijzondere Prins en Raad van Elf! Hebben we in ieder geval iets om naar uit te kijken! Houd de boel de komende dagen in de gaten want verdere informatie volgt.

Heel veel succes met kleuren, dansen en playbacken. Pas op
elkaar en blijf gezond!

Bestuur Assendorper Zotten