Programma

Programma

Het complete programma voor het carnavalsweekend!

WAT? BEGIN EINDE ENTREE MUZIEK
Vrijdagavond (21 feb)

De Zotte Playbackshow

De oude vertrouwde playbackshow als onderdeel van carnaval. Kom kijken, doe mee en of feest mee. Laten we er een gezellige avond van maken!

19:00
Zaterdagmorgen (22 feb)

Ziekenbezoek

Prins Frank de 1e en zijn adjudanten en een paar dansmariekes brengen een bezoek aan enkele mensen in ons dorp.

Zaterdagmiddag (22 feb)

Optocht Lemelerveld

De carnavalswagen gaat met de jeugdraad, alle dansmariekes en de loopgroep van de Assendorper Zotties meedoen aan de optocht van Lemelerveld. Moedig ze aan en wees erbij.

13:00
Zaterdagavond (22 feb)

Kerkdienst

Om 19:00 uur willen we alle Mariënhemers uitnodigen om verkleed de kerkdienst bij te wonen en de dienst samen te vieren.

19:00
Zaterdagavond (22 feb)

De Zotte Zaterdagavond

Een avond met een kort officieel gedeelte. Daarna feesten met Orlando Uitenwerf, Invincible Productions en the Ultimate Dj’s! Ook dit jaar weer een prijs voor de best verklede.

20:30
Zondagmiddag (23 feb)

Kleintje carnaval

Kleintje carnaval, jong en oud, samen carnaval vieren in het Assendorper Slot. Eerst naar de optocht om 13:00 uur in Raalte om daarna gezellig met elkaar na te genieten en bij te praten. Voor de kinderen is er wederom een leuk programma en natuurlijk is er een prijs te winnen voor diegene met de mooiste kleurplaat!

15:33 21:11
Maandagmiddag (24 feb)

Ouderwetse carnals-galamiddag

Het wordt weer een knotsgekke maandagmiddag met muziek, zang, humor in een zeer gevarieerd programma met oude en nieuwe artiesten.

14:30
Maandagavond (24 feb)

Dweilavond

De afsluiter van carnaval. Dit jaar een uurtje eerder. Als echte carnavalsvierder hoor je hierbij. Afsluiter van het carnavalsfeest!

19:00 0:00